De Postbaan pompoenen en aardappels

de POSTBAAN

de POSTBAAN

voor bedrijven

Onze producten afnemen als bedrijf?

Ontdek de mogelijkheden

ben-libby-WjW97Z5BpVA-unsplash
bonnie-kittle-rdCPY5m83kI-unsplash

waarom onze producten

Wij telen onze aardappels en pompoenen op verschillende akkers in Hoeven, een prachtig dorp in West-Brabant. Onze landbouwtechnieken zijn ecologisch en gericht op duurzaamheid.

Onze producten zijn daarom uitermate geschikt voor uw assortiment. Of het nu gaat om eetbare – of sierproducten, de Postbaan levert uw voorraad op maat.

Consumptie pompoenen

De Postbaan biedt veelzijdige, heerlijke en voedzame pompoenen van topkwaliteit die perfect zijn voor verschillende gerechten. Met natuurvriendelijke aanpak zijn de pompoenen niet alleen lekker, maar ook gezond en duurzaam geteeld.

Sierpompoenen / kalebassen

Sierpompoenen zijn perfect voor herfstdecoratie en Halloween. Er zijn veel vormen en maten beschikbaar, waardoor er altijd een bij jouw stijl past. Ze zijn veelzijdig en kunnen op talloze manieren gebruikt worden, van displays tot Halloween decoraties.

Aardappels

De Postbaan teelt verschillende aardappelrassen die geschikt zijn voor diverse gerechten, zoals puree, stamppot en friet. Bij De Postbaan kun je rekenen op de hoogste kwaliteit aardappelen omdat we onze aardappels met de hand poten en oogsten.

INKOPEN BIJ DE POSTBAAN

HOE HET WERKT

U wilt onze producten aan het assortiment van uw winkel toevoegen of de beste ingrediƫnten voor uw restaurant vergaren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen en uw bestelling aanvragen. Wij zullen contact met u opnemen en u informeren over voorraad en levering.

Bestellen

Uw bestelling doorgeven. Neem eenvoudig en snel contact op via de contact pagina.

Socials

Ook via de sociale media kanalen van de Postbaan staat ons team voor u klaar.

Scroll naar boven