De Postbaan pompoenen en aardappels

de POSTBAAN

ONZE PRODUCTEN

Geteeld met toewijding, passie

en oog voor detail.

pompoenen

Onze specialiteit.

Duurzaam en ecologisch.

bonnie-kittle-rdCPY5m83kI-unsplash

Ooit een kleinschalige hobby, vandaag 8000 m² met onze passie en specialiteit; de beste (sier-) pompoenen, duurzaam en ecologisch geteeld.

megan-lee-54ktuyCqutQ-unsplash
IMG-20220911-WA0009

Consumptie pompoenen

De Postbaan biedt veelzijdige, heerlijke en voedzame pompoenen van topkwaliteit die perfect zijn voor verschillende gerechten. Met natuurvriendelijke aanpak zijn de pompoenen niet alleen lekker, maar ook gezond en duurzaam geteeld.

Sierpompoenen / Kalebassen

Sierpompoenen zijn perfect voor herfstdecoratie en Halloween. Er zijn veel vormen en maten beschikbaar, waardoor er altijd een bij jouw stijl past. Ze zijn veelzijdig en kunnen op talloze manieren gebruikt worden, van displays tot Halloween decoraties.

aardappels

De beste kwaliteit.

Hand geteeld & geoogst.

markus-spiske--7rqHJ0bwlY-unsplash

Wij telen verschillende aardappelrassen die geschikt zijn voor diverse gerechten. Bij De Postbaan kun je rekenen op de hoogste kwaliteit. Met de hand geteeld en geoogst.

ben-libby-WjW97Z5BpVA-unsplash
nrd-QSn2yn-YHEs-unsplash

Agria aardappelen

De Agria, een veelzijdige vastkokende aardappel, kenmerkt zich door zijn langwerpige en forse formaat met een gele schil. Deze aardappel leent zich uitstekend voor diverse bereidingswijzen, waaronder friet, ovenschotels en gekookte gerechten.

Frieslander aardappelen

De Frieslander is een kruimige, geelbruine aardappel met een ovale vorm, die na het koken een lichtgele kleur aanneemt. Deze smaakvolle kruimige aardappel is geschikt voor stamppotten en puree.

Scroll naar boven